Pots seleccionar una entrada del bloc per la seva localització geogràfica.


dissabte, 1 de maig del 2010

Els Estrets de la Riera de Carme

Aquest barranc es troba a Santa Càndia, al municipi de l'Orpí, a la comarca de l'Anoia. Si aneu en furgoneta equipada potser voldreu anar a dormir al costat del Castell de la Tossa, a la vora de Santa Margarida de Montbui. Té un entorn molt planer, té molt bones vistes, i no queda gaire lluny del barranc.

És un barranc senzill. És apte per a iniciar-se o per iniciar nens amb edat suficient. Tot i que és molt fangós, té alguns gorgs força cristal·lins.


Si vols veure més fotografies, clica a la imatge. (potser hauràs d'esperar que la pàgina es carregui completament)

També hi ha diversió per aquells que li agradin el salts. Hi ha un salt de 9 metres tècnicament molt fàcil. Es pot veure el vídeo a l'apartat de vídeos del bloc.

La ressenya es pot trobar en molts llocs, però una de bona és la que hi ha a la web de barranquismo.net.


L'accés al barranc és d'uns 35 minuts. El camí comença vorejant una reixa vermella, i s'ha de seguir sempre recte amunt. Es passa a la vora del que sembla una petita estació meteorològica, i s'ha de continuar recte, agafant un camí una mica més secundari. Poc després, a l'esquerra baixa un camí tot dret que porta a l'últim salt del barranc (6 metres). Es deixa aquest camí i s'ha de seguir recte pel camí sense trencar enlloc fins a passar per unes petites tarteres i arribar directament al riu; l'inici del barranc. El descens dura entre 1,30 i 2 hores, depenent de la quantitat de diversió que es vulgui repetir. El retorn és d'uns 15 minuts. El camí que varem agafar nosaltres, una mica diferent del que hi ha marcat a la ressenya anterior, va ser passant per la vora d'una reixa enganxada en un mur d'obra i seguint per sobre de la masia fins a trobar el camí d'accés.

Al mapa següent, es poden veure l'accés i el retorn del barranc,  en magenta i vermell, respectivament.


Descàrrega del track per GPS (en format GPX): Acces_retorn_estr_Carme.gpx
[nota: per descarregar el track has de fer clic dret a sobre l'enllaç  i  guardar-lo]

Per arribar al punt de partida del track, s'ha d'arribar al punt que  està marcat al mapa que ve a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada